СЕЛСКОСТОПАНСКИ ГУМИ

Селскостопански гуми Ceat

Агро гумите CEAT Specialty, предлагат пълен асортимент от размери, така че независимо от вашите нужди, ще намерите гумата която е идеална за вас.

Широки, тесни, гуми за комбайн, гуми за ремарке, както и гуми IF/VF с ниско налягане и висока товароносимост, са една част от огромния асортимент на CEAT. 7 годишната заводска гаранция, Ви обещава дълготрайна употреба без грижи.

За всички Ваши нужди!

Гумите CEAT се предлагат като първо вграждане за трактори на най-големите световни производители, включително John Deere, Kubota, AGCO, Mahindra and Mahindra, CNH. Произвеждат се в съответствие със спецификациите на производителите на трактори и са проектирани така, че да предлагат висок пробег и издръжливост. Гумите CEAT се предлагат с голям асортимент от грайфери, като се имат предвид разнообразните изисквания на потребителите. Каучуковата композиция на гумите осигурява издръжливост и гарантира устойчивост на начупване и нарязване. Гумите CEAT предлагат гъвкавост и издръжливост при употребата им в земеделието, както и за превоз на товари.

Ниско Притискане

Една от най-важните характеристики на селскостопанските гуми е ниското притискане. Основните изисквания за намаляване на притискането на почвата са по-широк протектор, голям вътрешен обем и гъвкава конструкция. Тези 3 характеристики допринасят за по-голям отпечатък и съответно намаляват притискането, което води до увеличаване на производителността на стопанството.

Висока проходимост

Не всички селскостопански гуми са създадени, за да работят по-ефективно и лесно на пътя. Гумите CEAT ви дават това допълнително предимство в сравнение с други селскостопански гуми. Когато говорим за проходимост, вземаме предвид два ключови аспекта: стабилността, която гумите предлагат, както и комфорта на возене, който осигуряват, когато се движат по пътя. По-високият ъгъл на наклона на CEAT FARMAX и застъпването на ребрата в центъра водят до по-добър комфорт на возене, стабилност и управление. С тази стабилна гъвкавост имате гума, която е проектирана да работи по-ефективно не само във фермата, но и на пътя.

Високо сцепление

Друга важна характеристика на една изключителна селскостопанска гума е нейната способност да осигурява високо сцепление. Научно разработените нискоъгълни накрайници на раменната част на гумите CEAT осигуряват по-добро сцепление в кал и тиня. Това води до по-ниско приплъзване и по-добра производителност. Гумите CEAT имат по-дълъг отпечатък и по-голям брой накрайници върху земята, които осигуряват по-високо сцепление.

7 Години Заводска Гаранция

Селскостопанските гуми CEAT Specialty, се предлагат със 7 години заводска гаранция, която Ви обещава дълготрайна употреба без грижи.

За повече информация изтеглете официалния каталог на селскостопанските гуми Ceat

Scroll to Top