СЕЛСКОСТОПАНСКИ И КАМИОННИ ГУМИ

Селскостопански гуми Ceat

Агро гумите CEAT Specialty, предлагат пълен асортимент от размери, така че независимо от вашите нужди, ще намерите гумата която е идеална за вас.

Широки, тесни, гуми за комбайн, гуми за ремарке, както и гуми IF/VF с ниско налягане и висока товароносимост, са една част от огромния асортимент на CEAT. 7 годишната заводска гаранция, Ви обещава дълготрайна употреба без грижи.

За всички Ваши нужди!

Гумите CEAT се предлагат като първо вграждане за трактори на най-големите световни производители, включително John Deere, Kubota, AGCO, Mahindra and Mahindra, CNH. Произвеждат се в съответствие със спецификациите на производителите на трактори и са проектирани така, че да предлагат висок пробег и издръжливост. Гумите CEAT се предлагат с голям асортимент от грайфери, като се имат предвид разнообразните изисквания на потребителите. Каучуковата композиция на гумите осигурява издръжливост и гарантира устойчивост на начупване и нарязване. Гумите CEAT предлагат гъвкавост и издръжливост при употребата им в земеделието, както и за превоз на товари.

Ниско Притискане

Една от най-важните характеристики на селскостопанските гуми е ниското притискане. Основните изисквания за намаляване на притискането на почвата са по-широк протектор, голям вътрешен обем и гъвкава конструкция. Тези 3 характеристики допринасят за по-голям отпечатък и съответно намаляват притискането, което води до увеличаване на производителността на стопанството.

Висока проходимост

Не всички селскостопански гуми са създадени, за да работят по-ефективно и лесно на пътя. Гумите CEAT ви дават това допълнително предимство в сравнение с други селскостопански гуми. Когато говорим за проходимост, вземаме предвид два ключови аспекта: стабилността, която гумите предлагат, както и комфорта на возене, който осигуряват, когато се движат по пътя. По-високият ъгъл на наклона на CEAT FARMAX и застъпването на ребрата в центъра водят до по-добър комфорт на возене, стабилност и управление. С тази стабилна гъвкавост имате гума, която е проектирана да работи по-ефективно не само във фермата, но и на пътя.

Високо сцепление

Друга важна характеристика на една изключителна селскостопанска гума е нейната способност да осигурява високо сцепление. Научно разработените нискоъгълни накрайници на раменната част на гумите CEAT осигуряват по-добро сцепление в кал и тиня. Това води до по-ниско приплъзване и по-добра производителност. Гумите CEAT имат по-дълъг отпечатък и по-голям брой накрайници върху земята, които осигуряват по-високо сцепление.

7 Години Заводска Гаранция

Селскостопанските гуми CEAT Specialty, се предлагат със 7 години заводска гаранция, която Ви обещава дълготрайна употреба без грижи.

За повече информация изтеглете официалния каталог на селскостопанските гуми Ceat

Камионни гуми Ceat

Камионните гуми CEAT са специално изработени за европейските пътища. Благодарение на напредналите изследвания и технически възможности, камионните гуми CEAT осигуряват по-голям пробег, икономия на гориво, по-ниско съпротивление  и по-голяма издръжливост.

За повече информация изтеглете официалния каталог на камионните гуми Ceat

Scroll to Top