ДЖАНТИ

За всички трактори и селскостопански машини

Мултипозиционни, Разглобяеми джанти Pronar

Мултипозиционните европейски джанти Pronar, прилагат съвременна технология на производство, осигуряваща гъвкавост и лекота на използване.

Джантата може да бъде във различни варианти като основна или сдвоена, а калибрираният дистанцер, гарантира стабилна връзка и предава гладко мощността към сдвоената джанта.

Високо качество и иновация!

Разглобяеми и мултипозиционни

Разглобяемите джанти Pronar се състоят от три части: пръстен, централен диск и фланец. Пръстена и централния диск позволяват различни позиции за постигане на желания ред. Фланеца може лесно и икономично да се смени за да ползвате джантите и на друг трактор с различна главина.

16 различни позиции

Благодарение на конструкцията с три части на джантите Pronar, имате възможност да използвате 16 различни позиции. Това означава 16 различни реда на вашите гуми. От 150см, до 210см център-център просто сменяйки позицията на централния диск и на флнеца.

Офсет до 22см на джанта

Дълбоките централни дискове на джантите Pronar помагат да се постигне голям офсет (до 22см на всяка джанта). По този начин, независимо от дължината на вашите мостове, можете лесно да постигнете желания ред. 

                                                                                                                          

Произведени в Европа

Джантите Pronar се произвеждат в един от най-големите заводи на джанти в Европа. С продукция на над 1.000.000 джанти на година и с присъствие на пазара от 1997г., завода на Pronar в Полша притежава опита и капацитета да е един от водещите производители на селскостопанска техника в света.

Система за сдвояване Pronar

Системите за сдвояване Pronar гарантират стабилна връзка и предават гладко мощноста към сдвоената джанта

  • 45см дистанцер
  • Мултипозиционни – Разглобяеми
  • Използват се и като единични

За повече информация изтеглете официалния каталог на джантите Pronar

Scroll to Top